Приветствую Вас
Гость
|
RSS
Мой сайт
[CALENDAR_TITLE]
[CALENDAR]
Главная
»
»
Регистрация
»
Вход
Четверг
21.11.2024
21:47
Главная
»
2010
»
Январь
»
1
» Рибна запіканка (варіант)
17:25
Рибна запіканка (варіант)
Інгредієнти
Філе океанічного окуня-1кг.
Картопля-4шт.
Цибуля ріпчаста-1шт. (Велика)
Морква-1шт.
Помідор-2шт.
Майонез-350гр.
Приправи до смаку.
Спосіб приготування
Укладаємо слоямі. Каждий шар приправи а Промазуємо майонезом.
1. Картофель порезаний кружальцями.
2. Лук порезаний кружальцями.
3. Філе порезаное на квадратики.
4. Тертая моркву.
5. Помідори порезание на кружечки.
Зверху заливаємо майонезом (трошки розбавити водою).
Отправляем в розігріту духовку на 40 хвилин.
Про рецепті
Блюдо легке у приготуванні, але дуже соковите і смачне.
1
2
3
4
5
Категория:
Основні блюда
| Просмотров: 772 | Добавил:
fatint
| Рейтинг:
0.0
/
0
Всего комментариев:
0
Меню сайта
Главная страница
Информация о сайте
Гостевая книга
Каталог статей
Фотоальбомы
Форум
FAQ (вопрос/ответ)
Каталог файлов
Категории раздела
Інші рецепти
[45]
Випічка
[81]
Випечка
[2]
Выпечка
[6]
Гарніри
[9]
Гарячі закуски
[27]
Горячие закуски
[3]
Десерти
[27]
Десерты
[5]
Другие рецепты
[5]
Напої і коктейлі
[14]
Основні блюда
[92]
Основные блюда
[9]
Салати
[73]
Салаты
[9]
Соуси-діпи-марінади
[5]
Супи
[17]
Супы
[4]
Холодні закуски
[23]
Холодные закуски
[3]
консервуючи самі
[3]
Новости
[87]
Мини-чат
Для добавления необходима авторизация
Наш опрос
Оцените мой сайт
Отлично
Хорошо
Неплохо
Плохо
Ужасно
Результаты
|
Архив опросов
Всего ответов:
10
Статистика
Онлайн всего:
2
Гостей:
2
Пользователей:
0
Форма входа
Поиск
Календарь
«
Январь 2010
»
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Архив записей
2009 Декабрь
2010 Январь
2010 Февраль
2010 Март
2010 Апрель
2010 Май
2010 Июнь
2010 Июль
2010 Август
2010 Сентябрь
2010 Октябрь
2010 Ноябрь
2010 Декабрь
2011 Январь
2011 Февраль
2011 Март
2011 Апрель
2011 Май
Друзья сайта
Севастополь
церковные
трассы магазины.
Copyright MyCorp © 2024
Сделать
бесплатный сайт
с
uCoz